30 Aug

tjaaa! :D

idag har det varit nice :D började 8.15 slutade vid 12 (a) kan inget annat än gillas (a)
har precis handlat så nu blir det till att grilla :D fan vad gott!!! sen vid 5 blir det att man drar till gymmet och biffa sig lite ;D WOHO!
pusshaaaj! :D


29 Aug

ja då är man hemma..träningen i torsdes gick faktist bättre än förväntat :D fredagen blev jävligt nice! började 8.15 och slutade innan 9.00 (y) där efter satt jag bara och väntade på att Jesscia skulle sluta så jag kunde köra till henne. va hos henne vid 6 tiden så gjorde inte så mycket. och igår gick vi upp vid 11 och hände inte så mycket under den dagen heller vi gick och handlade glass som vi åt samtidigt som va kolla på film...myyyss! sen gick vi en runda med wille :) sen blev det film time igen. och idag vaknade vi vid 11 igen men låg kvar en bra stund. sen åkte jag hem vid 5 tiden och nu siiter man här och vill åka tbx igen :(
imon är det skola och vi ska fotas -.- och blir nog gymmet efter skolan (a) FETT sugen på att träna nu! :O



26 Aug

Men Tja!

ja då har man kommit hem från skolan..TACK OCH LOV! har vatt världens segaste dag idag :O men nu är jag hemma :D igår gick man in skolan till halv 4 sen hem och äta sen stack jag till min baby sen drog vi vidare till malmö och där med va på malmöfestivalen ;) tittade på NRJ in the park, hörde också lite när Adept spelade :D:D sen blev det att brar gå rundor där..trevligt trevligt :D så va hemma igen vid 23.45 och började skolan 8.15 sen (a) skiiiit braaa! x) är riktigt trött. men idag blir Volleyboll träning igen för första gången efter sommaren :D kommer va riktigt dålig x)

;)


24 Aug

vaknade halv 8 idag med en sjuk träningsverk x) och jag har fortfarande ont..jag slutade 13.50 och kom hem sen så ringde nutte och sa att hon kommer :D fatta glad man blir av det :D så jag körde upp och hämtade henne i stan..sen åkte hon vid kvart i 8 :( så blev att jag inte gjorde så mycket därefter sitter här och saknar henne nu bara..men nu blir det nog ner i sängen :) natti natti!



23 Aug

tjeeena ;D

idag har det varit nice ;) vaknade halv 7 (okej det va inte nice) fixade mig till skolan sen bar det av till just skolan. va en riktigt härlig varmt och skönt :D slutade tio i 12 sen när jag kom hem stack jag och mamma till kstad, jag fixade en lampa till bilen. efter det blev det inte så mycket åt och tog det mest lungt, sen... stack jag till gymmet :D fy fan det va ett tag sen..kommer till 100% ha träningsverk imon (y) men det är gött.
nu ska jag ta och äta något till och blir nog sen att krypa ner i sängen. en dag imon med ;)




22 Aug

nu sitter man här igen..vaknade vid 1. älskling va snabb på att gå upp till skillnad fråna nadra (a) hon åkte hem vid halv 5 sen :( därefter har det inte blivit så mycket gjort och kommer nog inte hända så mycket mer tråkigt nog. och sedan imon är det ju skola börjar 8.15 JÄTTE ROLIGT! -.- men slutar halv ett så ska inte klaga (a)

;)


21 Aug (Night)

Idag blev det inte mycket gjort vaknad och va fortfarand helt borta typ (y) körde ner till min syster och åt lite..sjukt gott faktist :O sen följde mamma med mig hem men....vi stack inte hem (a) vi körde en runda, hade inget att göra så blev lite rally körning på Hovdala ^^ sen stack vi och köpte grill kol och grillade hamburgare när vi kom hem (y) och senare stack jag ut med min syster och körde en runda X) sen vi 10 tiden skjutsade jag Johan och Macke till Qbar. haha idag va det deras tur att supa :) nu sitter jag här och väntar på att min älskling ska komma hon är på kräftskiva.

;)



21 Aug

ja då har man vaknat ;) tack som fan alla igår :D hade skit roligt! det blev först lite chill uppe hos Martin sedan drog vi vidare till Qbar ;) men jag fick cykla till martin, gå till qbar, gå till martin och sen cykla hem..det va l ite pain x) aja men idag vet jag inte vad som händer, det blir väl att ta det lite lugnt sen ikväll kommer älsklingen och ska sova hos mig..det gillas^^

;)



   

20 Aug

Tjeeena! :D

idag vaknade man vid 7 och fick upp och börja fixa sig till skolan :( fast var i skolan bara i en haltimme (a) skulle bara redovisa ett arbete sen va det helg! :D blev att jag stack till älsklingen ^^ och det roligaste av allt va att hon sov..haha sen gick hon ner och åt sen hjälpte hon mig med att göra min blogg. men nu ska jag snart sticka måste hem och fixa mig ska ut och fira Rasse :) pallar egentligen inte men men(a).

;)

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0