...

http://www.youtube.com/watch?v=IZbN_nmxAGk
den låten har jag haft i hhuvet hela dagen...

16/2 23:12

börjar verkligen känna mig iform nu :D när det gäller träningen och allt :) imon börjar jag 10.10 och det är bara bra för jag behöver verkligen sova! tror det är lite därför jag har haft ont i huvet i en vecka. och imon slutar jag också ca halv 12/12 :D och därefter sticker jag och Nicla till gymmet. blir mage biceps imon ;) och johan den jäveln ska träna på morgonen ist -.- svikarna...

Alla Hjärtans Dag<3 00:29

ligger i sängen nu och kan inte sova :( och jag måste vara uppe senast 6:00 imon :O för jag ska till gymmet och pusha ;) sen bär det av till skolan och efter skolan sticker jag till min nutte som jag vattt hos hela helgen ändå (a)
det är ju alla hjärtans dag så blir lite mys med henne med ett skumbad (a)

7 Feb 23:09

ligger i sängen nu :D nutte sov hon hos mig inatt men nu ligger man hä själv tråkigt nog :/ men men :) imorsen va jag på gymmet med wenen och niclas :D det gick inte jätte bra :/ men imon kommer det gå bättre för då blir det rygg :P och imon börjar jag 8:15 och slutar 9:35 :D fan det kan man inget annat än att älska! :D hihi då när jag har slutat så har inte ens Jessica börjat x)

3/2 23:27

min brachioradialis tar fan verkligen dö på mig just nu och inte nog med det de är på båda armarna :( kan bara ha armarna i ca 90grader :( drar jag ut dom känns det som att jag ska dra av musklen :(

2/2 20:00

igår va nutte här och sov hos mig :) vad hade ett halv år :D tänk att tiden har gått så fort :) älskar dig jätte mycket!
så det blev lite film mys :) kollade på Paranormal activity 2 och Harry Potter (a) paranormal va rätt sjuk :O
men nu sitter jag och skriver mitt projekt arbete :( inte kul..
(L)

RSS 2.0