27 sep

helgen spenderades men min underbara Jessica :) som vanligt (a) idag hade man studiedag, kan inget annat än att gillas! så blev att jag och mamma fick låna Marians bil så stack vi till IKEA och jag fick en ny säng :D ME LOVE THAT! så när jag kom hem blev det ut med den gamla och in med den nya ;) synd bara att jag inte får sova ut imon :( sen slog jag en pling till Jessica och nu sitter jag här och vill ha något att äta och jag vill träna! men nu blir det mat i första hand ;)


22 Sep

igår stack jag till kstad med mamma efter skolan :) köpte nytt batteri till bilen och blev en liten runda in på mcdonalds också ;) efter det blev det gymmet :D så jävla nice! träningsverken idag är något man gillar ;)
förlåt men va tvungen att lägga upp denna bilden (a) se om man ändrar sig mycket på ett år framåt ;)
idag kom älsklingen till mig på skolan :D så blev det bara lite mys framför tven :) skulle egentligen stuckit på studentfest idag på Harrys men jag pallade verkligen inte, men dagen blev såå mycket bättre med min nutte ist :)

18 Sep

tja nu sitter jag hemma hos min älskling just nu ligger hon och sover :)tror jag (a)  åkte hit igår och vi stack till badhuset och badade :D fett mysigt! dom släckte ner hela simhallen och tände massa ljus och spelade avkoplande musik :D det gillas! sen när vi kom hem blev det bara lite mys framför tven sen gick vi och la oss. idag har vi bakat muffins :D men tyvär blev dom inte så lyckade x) och idag har jag fått reda på att min bror kört av vägen :O han fick vatten planing :( hoppas allt är bra med honom, sitter här och är lite smått orolig :( men han är en man som klart han mår bra ;) och idag fyller my homie Micke 18 :D ett jävla stort grattis till han ;)



Älskar dig Jessica!

Jag älskar dig Jonas <3

Du är den som 
gör mig glad 
Ditt leende, 
Ditt skratt 
gör mig lycklig 
Du är min sol, 
Min lycka. 

Du är den som betyder
någonting för mig 
Du är det bästa 
som har hänt mig 
Jag Älskar Dig


För längre än för alltid
(L)

// Din Jessica

13 Sep (Night)

hepp det blev visst inte gymmet idag :( men..(a) jag och mamma stack till väla ist :D blev att vi gick rundor där lite och gissa vad jag träffad frida där :D SJUKT längesen jag såg henne senast..typ ett år sen kanske. sen gick jag och mamma runt ännu mer och jag hittade faktiskt dessa :P jeans shortan va exakt en sån jag velat ha och sen min rosa tjock tröja är sjukt mysig och varm! :O




13 Sep

sitter i skolan och har precis slutat men sitter i biblan med micke och johan och ska skriva ett arbete som vi ska lämna in så vi får sovmorgon på onsdag (a) hihi. helgen va underbar men fredes och i lördes jobbade jag :( det va ganska sent men gillar pengarna (a) efter jobbet stack jag till min älskling va hos henne enda tills idag vaknade vid halv 7 och fick slänga i mig frukosten snabbt och sen köra hem. men nu när jag kommer hem ska jag ta det lite lugnt sen blir det nog att jag drar till gymmet :D är fett sugen på att pumpa nu (a)



9 Sep

idag va det va det Jocobsdagen i skolan (aktivitetsdag) men gissa vad jo lille jonas stanna hemma (a) pallade verkligen inte! så gick väl upp vid 10 tide...skönt att få sova ut :D blev sen att nutte kom halv 4 :D vi stack till kvantum och köpte lite fick och hade en extremt mysig picknick :D vi stack där ifrån ca kvar över 7 så vi va där ett tag. sen åkte jag hem och la märke till att jag har fått hål i avgasröret :( men men blev en pizza på det (a) och nu sitter jag här. imon börjar man 9.00 :D sen vid 3 blir det att jag ska iväg och jobba :( blä men behöver pengarna. och till sist om det är nån som bryr sig så är det 4 månader tills jag fyller 19 :D




plus har man klippt sig (a)


6 Aug

ja då va man med igen!

sammanfattning av helgen: Fredag blev det FETT med ös jag och johan ägde Björket ;) men tyvär tröttnade jag ganska snabbt :/ va hemma vid 1 typ. La mig i sängen och sen mådde jag inte bra X) lite fail(a) lördag blev det upp kl 8.00 -.- skulle jobba...haha skit bra. hade skit ont i huret och mådde rent ut skit! x) slutade sen vid 4. senare på kvällen blev det ett sista minuten val och jag satt mig i bilen och körde till min sötnos:) blev inte så mycket gjot resten av den kvällen så vi gick och la oss. gick sedan upp halv 12 på söndag och stack och köpte risgryns gröt och stack till vaxsjön och hade en mysig picknick:$ sjukt längesen man åt det faktist :O och tror det eller ej sen gick vi faktist och matade ankor (a) säger bara ...fan vad det finns läskiga ankor :O sen tog vi en dusch och spelade sedan Sune :D fett kul! jag åkte hem vid 8 sen. och idag...så va man i skolan och jag slutade kl 11 :D så när mamma hade slutat tog vi ett ryck och stack till Nova Lund :D så kom hem typ nyss och plus har man fixat APU plats ;) (y)






3 Aug

idag började jag faktist 9.15 :D fett med nice, och slutade typ 10 (a) kan inget annat än att gilla det när det är fredag med :D och nu sitter jag här och ska äta lite sen jävlar ska man tagga sönder :D ska fixa mig sen sticker man till Manne och där blir det massa krök :D sen drar jag och johan vidare till björkets inspark :D fy fan ikväll blir det FÄÄÄÄST!(y)
hoppas alla andra kommer ha det super kul ikväll för det kommer jag :D

Jag och Johan a.k.a Wenen ;)


1 Sep

idag började man kvart över 8 som alla andra dagar :( skolan va faktist helt okej :P men va trött som satan x) slutade ca halv 4 och gissa vad (a) min sötnos mötte mig vid skolan :D asså vilken känsla! att bara gå ut och så ser man denna underbara ängel :$ kan inte bli bättre.

Och vi fira En månad idag med! (a)
Älskar dig Jessica!

men sen åkte hon hem nu vid kvart i 8 :( och nu sitter man här känner mig faktist JÄVLIGT sugen på att sticka till gymmet (a) men är nog lite sent kommer inte orka gå upp imon så trött jag kommer vara isf..men men.. nuska jag nog plugga lite och kanske ta och lägga mig framför tven en stund. Men först ska jag äta ^^






RSS 2.0