31 okt

igår va jag på väla med mamma cacca johan  bellis och benjy :) det blev en ny vinterjacka :D och en mössa :) möss jävlen kosta 400kr :O sammanlagt blev det 2200 x) längesen jag handlade för så mycket.(A) idag ska min nutte komma :D blir nog bara lite mys till en film eller nått :)

27 okt

asså vilket liv jag har egentligen x) jag sitter här och spelar car town på Facebook och är as trött. och så står min säng brevid mig och bara kallar (y) haha men blir nog att hoppa ner i den snart eller ja typ när jag är klar här. denna veckan har varit sjukt segt :O  vill bara ha helg och där med lov NU! jag och johan försökta ta av mitt hjullager idag som sitter på bilen men den jävla bil fan vill visst inte ha ett nytt satans lager! ÅH har stor lust att skrota skiten just nu! imon går man till tjuge i 4 :( riktigt jävla sugit! och har 3 fucking timmar svenska :O den som la det på vårt schema borde fan ha ett skott i pannan. men ska bli så jävla skönt nu med lov :D får lite tid med min älskling som jag älskar!
nej nu få det fan räcka :O nu ska jag lägga mig..GODNATT!!!!!!


25 okt

nej lite aktiv nu ;)
helgen va underbar med min älskade älskling som vanligt :$
FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN MÄNNISKAN! <3
idag har det va lite segt slutade iaf halv 12 (a) sen stack jag till gymmet och då kom massa pensionärer -.- och gnällde på att dom hade gymmet :O asså sätt upp en fet jävla lapp isf! fick fan damp på dom när dom bara kom och stängde av musiken och allt :O jävla sur kärringar -.- men men sen efter det blev det att jag körde en runde med johan :D as kul han fick typ soppatorsk x) silken tur att han har mig ^^ senare blev det till badhuset med syrran och sen en smarrig pizza efter det :D och nu sitter jag här och spelar Car town (H)
DETTA ÄR MIN NÄSTA BIL :D (troligtvis)
AUDI A4 1,8T -03 :D I LOVE IT!

22 okt

sitter hemma nu och har GANSKA tråkigt :( bilen har pajat, det är snö ute och jag är inte med min bby :(sitter bara och väntar nu på att johan ska komma så ska vi sticka och hämta hjullagert till min bil :D sen ska vi nog till någon skrot med :) senare blir det en resa till jessica :D får tyvär bli tåget :( men men sånt är livet och plus det är ju miljö vänligare ^^

18 okt

hemma nu stter och dör så tråkigt jag har :( och för första gången på kanske 4 år så har jag träningsverk i magen sen går dagens tråning :O FETT NICE :D idag blir det mycket plugg :/ men ska kanske till badhuset också. riktigt härligt att sitta i en bubbelpool när man har träningsverk :D och blir kanske att hämta hjullagret till bilen idag med :D och så man sen kan få den fixad. önskade också jag hade 300kr så hade jag bokat biljetter till Bullet for my valentine idag :( ska spela i baltiska hallen i malmö den 20 nov, men jag SKA dit det är en sak som är säkert :D sitter just nu och nötar dom ;>

 


WTF!

okej!!!! jag höll fan på att skita ner mig :O
jag satt här bara och spelade spel på fb (hade/har cp tråkigt) och vips från ingen stan står Bellis brevid mig och bara "Hej Nynas!" jag såg inte henne när hon gick in i mitt rum :O och det visade sig att hon gick i sömne för hon gick sen till toan sen in till mamma och skulle lägga sig x)
LÄSKIGT!

14 okt

ja nu sitter man här igen ;) veckan har varit sådär faktiskt fast den började vanligt men i måndes kväll mådde jag rent ut sagt åt helvete! slutade med att jag låg sjuk i två dagar :( men idag va jag i skolan, det gick faktiskt väldigt fort och ja imon är det fredag :D och INGEN skola för min del ^^ hoppas ni är riktigt avis! och imon blir det en runda till Jessica, fast denna gången tar jag tåget :( bilen har börjat krångla..ett hjullager har pajat men ska kanske hämta ett nytt imon så Johan kanske kan sätta på det på tisdag så då jävlar i det funkar den igen :D och på lördag blir det Rasse och Jonas time ;) ja då jävlar!
bye! ;)

11 okt

nej nu får man uppdatera sig lite (A) förra vecken hände det inte så värst mycket det va som en vecka brukar vara ;) fredes vaknade jag vid 11 och blev inte så mycket gjort då, gick mest och väntade tills jag kunde åka till jessica :) när jag kom till henne så kollade vi på Resident Evil 1. fett nice :D sen i lördes vaknade vi vid 1 och så tog vi och kolla på 2 och 3 med :D 3an for the win! sen så bakade vi med lotta och håkan :D dom blev faktist goda (y) sen spelade vi spel med :D Baby we rock ;) sen söndg vaknade vi vid 1 igen och då tog vi och kollade på titanic sen vips va klockan halv 5 :s sen åkte jag vid 7 kanske. och IDAG har jag vatt iskolan :) slutade 11.40 typ (a)  och nu snart ska jag och mamma grilla :D FY FAN VAD GOTT!!!!!

4 Okt

idag va det en kort skol dag som vanligt :)
jag och mamma tog och körde en runda blev till Eko hallen, sen en runda ut till Åhus, asså shit man kan inte tro att folk är där på sommaren hela hålan är helt ödelagd :O as läskigt att köra där, man vänta bara på att det skulle springa ut en zombi eller nått x) sen körde vi till kstad och åt och sen hem  :)
sen åkte jag och bada med min syrra :) riktigt härligt ;)

3 Okt

Fredag: va jag hemma från skolan :D gick bara och väntade på att Jessica skulle sluta så hon kunde komma till mig :) vi hade 2 månader! :D Fan vad jag älskar dig älskling!<3 så vi stack och hyrde ett par filmer och köpte godis sen blev det Idol sen filmmys :D

Lördag: vi vaknade av bellis och bejys skrikande -.- mysigt ju! vi stack med mamma och handlade lite sen duschen. sen va det bara till att börja fixa sig och tagga inför förfest och senare till björket ;) och gissa vad jag är kung på att locka hår ^^ sen blev det till förfesten som va fett med kul :D sen björket så va ännu roligare! brossan kom och hämtade oss vid 2 så då blev det sängen direkt (a) va GANSKA trött x) hihi

Söndag: vaknade vid 2 (y) och kände verkligen av det man inte vill efter att ha festat. så den dagen blev det bara mys med en film :) sen åkte min ängel hem vid 6 :( och har nyss ätit :D och nu sitter jag här :)

Detta är en helg jag ALDRIG kommer glömma :D så jävla synd att man inte kan spola tbx tiden bara (a):$ så ett tack till speciellt min Jessica som gjorde min helg till den bästa på väldigt läng, älskar dig älskling!


Tack också till Felicia, Micke, Malin och Johan för en underbar kväll igår ;)


RSS 2.0